Pezullohet votimi për kryetar të PD Malësi e Madhe, thyhet kutia e digjen fletë- votimi

Është pezulluar procesi i votimit të Komisiionit të Rithemelimit në Malësinë e Madhe.

Kutia e votimit është thyer ndërsa janë djegur edhe fletët e votimit. Në garë në këtë degë kanë qenë tre kandidatë, Isa Ramaj, Fredi Sterkaj dhe Mimoza Rexhvelaj.


Ka qenë pikërisht kandidati Isa Rama që ka patur pretendime për disa parregullsi, ndaj dhe është shënuar incidenti në fjalë.