Pezullimi nga detyra, Rovena Gashi dhe Dritan Gina “përplasen” në KPA me Arta Markun

Në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit, më datë 17.05.2018, është paraqitur ankimi me palë ankuese znj.Rovena Gashi dhe z. Dritan Gina, me objekt: “Anulimin e vendimit nr. 140, datë 11.05.2018 të Prokurores së Përgjithshme të Përkohshme Arta Marku dhe anulimin e vendimit nr.141, datë 11.05.2018 të Prokurores së Përgjithshme të Përkohshme Arta Marku etj.”.

Në datën 24.05.2018 u hodh shorti për caktimin e relatorit dhe anëtarëve të Kolegjit të shqyrtimit paraprak:

Sipas shortit, rezultojnë të jenë anëtarë të Kolegjit të shqyrtimit paraprak:

Gjyqtar Luan Daci

Gjyqtar Rezarta Schuetz

Relator i çështjes: Ina Rama /Njoftim për mediat i KPA/

Loading...

Lini një Përgjigje

Postimet e fundit nga ShkodraWeb

ROKADA NË POLICI/ Tjetër ndryshim i rëndësishëm në Policinë e Shkodrës…

Pas...

Publikimi i testit të Matematikës, Ministria e Arsimit: Prokuroria të zbulojë autorët…

Ministria...

FOTO/ Policia Bashkia e Shkodrës aksion për lirimin e hapësirave publike në Velipojë…

Nisja...

Close