“Përzgjidhen emrat e narkoflotës “Air AlRama”…”

Ish- kryeministri Sali Berisha ka shigjetuar kryeministrin Rama për idenë e vendosjes së emrave të poetëve në avionët e kompanisë Air Albania. Në një postim në Facebook Berisha ka paraqitur një listë emrash, që sipas tij “bordi” ka miratuar. Në shënimin e tij në Facebook Berisha shkruan:

“Perzgjidhen emrat e narkoflotes “Air AlRama”! Te dashur miq, sot bordi drejtues i narkoflotes “Air AlRama”, i perbere nga Olsi- Gaz Rama, Fatmir Droga dhe Taulant Toyta Yaris-Begaj etj, vendosi, ne mbledhjen e tij te darkes se dt 15 Shtator 2018, qe emrat e super xhumbove te fluturimeve per transport mallrash te narkoflotes “Air Al Rama” te jene:

1-Klement Balili

2-Vellezerit Habilaj

3-Met Kanani

4-Geron Xhafa

Lista i kaloi per firme perfundimtare vete Norieges! sb”.

Loading...