Përfundon seanca maratonë për votbesimin e qeverisë “Rama 3”, pas rreth 20 orëve debate e diskutime…

Përfundoi sot seanca plenare rreth orës 6:30 të mengjësit ku u votuan kabineti i ri i ministrave “Rama3”.

Seanca plenare nisi ditën e djeshme në orën 10:00 të mengjesit dhe përfundoi në orët e para të mëngjesit. Nga votimi u dha rezultati nga kryetarja e parlamentit Lindita Nikolla me 77 vota pro, 53 kundër dhe 1 abstenim.