PD ben gati kerkesen per ngritjen e Komisionit te Reformes Zgjedhore

Partia Demokratike ka ndërmarrë hapa konkretë për reformën zgjedhore, një nga reformat më të kërkuara nga partitë politike. Raportohet se kryesia e grupit parlamentar të PD vendosi sot të depozitojë të hënën në kuvend, kërkesën për ngritjen e komisionit ad hoc parlamentar për reformën zgjedhore. Në fokus të kërkesës së grupit demokrat janë dy pika kryesore; problematikat e zgjedhjeve që kanë të bëjnë me shitblerjen dhe manipulimin e votës, dhe e dyta votimi elektronik. /balkanweb/