“Parodi me drejtësinë në Shqipëri…”, Doris Pack për betimin e Vorpsit tek noteri: BE duhet të veprojë…

Ish-eurodeputetja gjermane në Parlamentin Evropian, Doris Pack e cilëson një parodi atë që po ndodh me Gjykatën Kushtetuese, duke i bërë thirrje Bashkimit Evropian që të veprojë.

“Një parodi me drejtësinë në Shqipëri. E nominuara në mënyrë antikushtetuese si anëtare e Gjykatës Kushtetuese, zgjodhi të betohet para një noteri publik dhe jo para Presidentit të Republikës siç kërkon Kushtetuta. BE duhet të veprojë!”, shkruan ajo në rrjete sociale.


 ABCOM ║ VODAFONE