NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Parlamenti Europian voton rezolutë për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut të enjten, çfarë pritet të ndodhë…

Diskutimin për hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nuk është mbyllur ende. Ditën e enjte më 24 tetor, Parlamenti Evropian do të votojë një zgjidhje për Shqipërinë dhe për Maqedoninë e Veriut. Ky ka qenë vendimi që kanë marrë ditën e sotme deputetet në seancën e Parlamentit Europian, raporton ANSA.

“Debati për deklaratat e Këshillit Evropian për Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë do të përfundojë me një rezolutë që do të votohet të enjten” nga Plenari i Parlamentit Evropian, saktësoi kryetari i Parlamentit Evropian David Sassoli.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media