NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e merkurë 9 tetor 2019…

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e mërkurë 9 tetor 2019 dhe ditën e neserme- e enjte 10 tetor 2019, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndini më poshtë:

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media