NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Paralajmërimi i fortë i Ministrisë: Prindër, vaksinojini fëmijët sepse kjo sëmundje mund të bëhet e rrezikshme…

Instituti i Shendetit Publik dhe Ministria e Shendetesise ben thirrje per prinderit qe te jene te kujdesshem dhe te bejne vaksinat tek femijet per ti mbrojtur nga fruthi.

Ne nje postim ne rrjetet sociale, ISHP dhe ministria ben thirrje: “Fruthi mund të bëhet sëmundje serioze! Mbroni fëmijët nga fruthi nëpërmjet vaksinës Fruth- Rubeolë-Shyta sipas kalendarit kombëtar të vaksinimit.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media