“OSHEE po dëmton investimet publike”, kryebashkiakja Ademi publikon fotot dhe shpreh shqetësimin…

Blloku i pallateve tek rruga “Qazim Hoxha” ka pak që është rikonstruktuar. Ky investim është dëmtuar rëndë nga OSHEE. Kam marrë sot një denoncim nga një qytetare e cila ka informuar se “OSHEE ka rregullu një difekt dhe ka tre dite që e kanë lënë në këtë gjendje”, duke dërguar edhe fotot.


Ndërsa me shumë vështirësi e pengesa që dihen, po ia dalim të rikonstruktojmë rrugë, të rehabilitojmë e përmirësojmë infrastrukturën nëntokësore e mbitokësore me të ardhura të siguruara nga kontributet e qytetarëve, OSHEE dëmton investime të muajve të fundit.

Pa asnjë njoftim dhe duke shkelur procedurat ligjore, është ndërhyrë në rrugë, minimalisht pa lajmëruar, pa kërkuar lejen për kryerjen e punimeve, pa përdorur mjetet e duhura që përdoren në rastin e hapjeve të rrugëve, me kazëm.

E indinjuar nga veprime të tilla, kërkojmë që të mos përsëriten më në rrugët e Bashkisë së Shkodrës. Rast pas rasti, institucionet shtetërore dhe subjektet private apo individë, duhet të zbatojnë procedurat e duhura për çdo ndërhyrje.

Mjafton të drejtohen pranë zyrave me një ndalesë në çdo njësi në Bashkinë Shkodër me një shkresë- kërkesë. Institucionet dhe subjektet mund të aplikojnë në sistemin e-leje, mund të paraqesi kërkesën për zyrtare pranë Bashkinë Shkodër. Ne menjëherë lehtësojmë procesin. Për një komunikim të shpejtë mund të komunikohet direct me te gjithe drejtuesit, sipas nevojës për bashkërendim të domosdoshëm.

Mbështet ShkodraWeb Media

Gatishmëria dhe bashkëpunimi nga ana e Bashkisë Shkodër nuk ka munguar asnjëherë, në çdo orë e ditë jave. /Publikuar në faqen zyrtare në Facebook të Voltana Ademi, kryetare e Bashkisë Shkodër/

ShkodraWeb Channel