OSHEE njofton ndërprerje të energjisë elektrike në Shkodër, ja ditët dhe zonat që mbeten pa korrent…

Njoftim për abonentët Shkodër

Stakim, 21-22 shtator
Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 21-22 shtator gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të kryhen punime në NST Vrakë.
Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër.


21 shtator
Pjesërisht: Boriç, Gril, Omaraj,
Gruemirë, Linaj, Vorfe, Kullaj, Rrash

22 shtator/09:00-16:00
Pjesërisht: Dajç, Trush, Zues,
Cas, Velipojë, Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipoje, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjeter, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Zues, Oblikë, Muriqan