OPINION – Evi Kokalari Angelakis të zbohet nga Shqipëria, të shpallet “non grata” në politikën shqiptare…

Lobi grek në Amerikë duke shfrytëzuar influencën në Partinë Republikane, kërkojnë të kapin krahët e politikës në Shqipëri. Nëpërmjet gruas së një greku Evi Kokalari- Angelakis, po përpiqen të hyjnë në luftën karrieriste brenda PD.

Njeriu më i përshtatshëm për të diversionuar kanë gjetur një shqiptare, gruaja e një greku, e cila bashkë me burrin grek, kërkojnë të dalin në krye të forcës më të madhe opozitare në Shqipëri dhe mundësisht për të kapur kreun e Qeverisë. Lobet greke shpenzojnë miliona për qëllime revanshiste dhe ka dyshime të arsyeshme se Evi Angelakis është sjellë për këtë qëllim.


Kësisoj Sali Berisha si i mbytur kapur pas fijes së kashtës, po i ndjell një tjetër katastrofë popullit shqiptar. Viti 97 nuk është asgjë para kapjes së partive politike kryesore nga lobet greko-serbe.

Gruaja e grekut Evi Kokalari Angelakis, duhet zbuar nga Shqipëria dhe të shpallet “non grata” nga politika. Në këtë foto Evi Kokalari -Angelakis me Grenellin që donte ta shqyente Kosovën. /Publikuar në Facebook nga Kolec P. TRABOINI/