ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

Nxënësit në Vau- Dejës bojkotojnë mësimin- nuk u ndizet kaldaja, prindërit: Jo ngrohjes me gaz, bombulat rrezikojnë jetën…

Temperaturat e ulëta kanë sjellë bojkotimin e mësimit nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Martin Trushi” në Stajkë në Bashkinë Vau- Dejës në Shkodër. Shkak për bojkotin është bërë mosvënia në punë e kaldajës në këtë shkollë. Në këtë shkollë zhvillojnë mësim rreth 140 fëmijë. Mësohet se kanë qenë prindërit ata që nuk kanë lejuar që fëmijët të shkojnë sot në shkollë.

Prindërit i kanë dërguar një shkresë Bashkisë Vau- Dejës ku kërkojnë që të ndizen kaldajat dhe ngrohja të mos bëhet me gaz sic ndodh aktualisht, pasi këto bombola jashtë jashtë cdo kriteri sigurie dhe rrezikojnë jetën e fëmijëve.

Shkresa që prindërit i kanë dërguar bashkisë ku kërkojnë vënien në punë të kaldajave. Ndërkohë që deri më tani nuk raportohet për bojkot mësimi për shkak të të ftohtit në të tjera shkolla.

 

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.