NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Numërohen 9500 vota të Diasporës për zgjedhjet në Kosovë, nuk pritet ndryshim rezultati…

Tanimë janë numëruar mbi 9 mijë e 500 vota të ardhura nga jashtë Kosovës. Lëvizja Vetëvendosje prin bindshëm me 4905 vota, e ndjekur nga LDK’ja që ka marrë 1680 dhe PDK’ja me 1612 vota.

Koalicioni Nisma-AKR-PD ka 604 vota, ndërsa koalicioni AAK-PSD ka 477 vota.


Ndryshe janë 13941 vota gjithsej të vlefshme nga diaspora. Kështu pra nuk pritet të ndodhë një përmbysje në rezultatin përfundimtar marrë parasysh votat deri më tani.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të riprodhohen/rishpërndahen lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media