“Nuk do pranoj asnjë dietë deri në fund të mandatit”, Sali Berisha refuzon publikisht 75 mijë lekë nga Kuvendi

Ish- kryeministri Berisha refuzon publikisht dietat si deputet i Kuvendit të Shqipërisë. Vendimin e ka bërë të ditur përmes një publikimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, ku nuk pranon të terheqë rreth 75 mijë lekë dieta. Më poshtë, njoftimi i Berishës në Facebook.

Njoftim!


Sot nga mediat mesova se ne llogarine time bankare parlamenti ka derdhur per muajin shkurt dieta per mua si dhe per 93 deputete te tjere shumen prej 75250 leke dieta.

Lidhur me sa me siper deklaroj sa vijon:

1-Une nuk kam patur asnje dijeni per keto dieta.

2- I kerkoj parlamentit ti terheqi ato nga llogaria ime bankare ku i ka derdhur.

3-Une jam deputet i Qarkut te Tiranes dhe si tille nuk do pranoj asnje diete deri ne fund te mandatit.

Levizjet e mia jashte Qarkut te Tirane do ti perballoje me te ardhurat e mia. sb