“Një vjedhje me lezet në rrugën Bogë- Theth…”, ish- kryeministri publikon mesazhin e qytetarit “dixhital”…

Shkruan në faqen e tij zyrtare në Facebook ish- kryeministri Sali Berisha: Nje vjedhje me lezet ne rrugen Boge – Theth!


Miq, Rruga Boge Theth eshte projekt i qeverise se meparshme, e cila beri projektin, siguroi plotesisht financimin dhe nepermjet Fondit Shqiptar te Zhvillimit nisi ndertimin e saj.

Por ne úrrejtjén e tij patologjike ndaj veriut, sot pas 7 vitesh eshte larg se perfunduari ky segment i rruges Shkoder – Theth, i cili vazhdon nga segmenti Shkoder – Boge.

Tani sipas qytetarit dixhital Edvini i ndryshon trajektoren vetem per te vjedhur fondet e saj me klientelen e tij. Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje Zoti Berisha!

ShkodraWeb Channel

Deshta te Denoncoj nje korrupsion nje padrejtesi si po behet ne rrugen e Thethit. Ne Gjysmen e aksit rrugor po behet nje shkurtim i rruges Duke Shkurtuar bukurit natyrore edhe Duke humbur vlerat E rruges kjo gje po ndodh per shkak te Perfitimeve edhe fondeve te vjellura si Dojn te fusin ne xhep firmat ndertuese me inxhinierat e tyre.

Eshte Shum e padrejt qe kjo te ndodh ne nje nder Zonat e Mbrojtura sic eshte Thethi ti hiqet Bukuria!

Mbështet ShkodraWeb Media

Eshte nje vjellje e pa pranushme Edhe padrejtesi si po behet ne kete Zone te Thethit!!!

Te Falenderoj.

Anonim te Lutem

ShkodraWeb Channel