Nje tjeter deputet dorezon mandatin, emerohet nje zevendesues i perkohshem

Ish-deputeti socialist, Arben Çuko u emërua nga kryeministri Edi Rama Drejtor i Përgjithshëm i Burgjeve, pas rimarrjes nga PS të 5 drejtorive që iu dhanë PD-së nga marrëveshja e 18 majit.

Ky vendim i Ramës u pasua nga një kërkesë që Çuko i bëri Kuvendit për të lënë mandatin e deputetit dhe kjo detyroi KQZ-në që t’i rikthehej edhe njëherë listave të PS-së në Qarkun e Fierit.


KQZ vendosi sot t’i japë mandatin e Çukos Artur Çobanit i cili në zgjedhjet e 2013-ës renditej i 13-ti në listën e kandidatëve të Qarkut të Fierit.

Çobani do jetë deputet në Kuvend për 41 ditë, deri në mbledhjen e Kuvendit rë ri javën e parë të shtatorit.