Një shkodran investon ne sportin e adrenalinës, MOTOGP tashmë me president shqiptar…

Një nga biznesmenët më të suksesshëm në Shqipëri është Dritan Shpuza. Shkodrani është president dhe themelues i NBC Banq me qëndër në Estoni. Pikërisht kjo kompani ka një marrëveshje bashkëpunimi me gjigandin e skuterive, Onexox.


Onexox ka pësuar rritje në vitet e fundit në kompeticionet e ndryshme që zhvillon Moto Gp, e kjo duket qartë. Synimet për edicionin e ardhshëm janë të mëdha, pasi do tentohet titulli kampion botëror.

Ajo që e shtyn Shpuzën nuk është vetëm biznesi, por edhe dëshira për të bërë mirë në sport. Investimi do të jetë i pranishëm për të arritur objektiva sa më të mëdha në të nesërmen.

NBC Banq mund të ofrojë shërbime financiare, sigurime dhe mund të plotësojë shumë e shumë kërkesa të tjera të klientëve. /newsport/

ShkodraWeb Channel