6 misteret e shkretëtirës së Saharës që nuk i dinit, nga balena, lumi i humbur dhe krokodili…

Emri i Saharasë rrjedh nga fjala arabe (arab. صحراء), që do të thotë shkretëtirë. Sahara, ashtu çfarë është sot ekziston për 3.500 vjet. Gjithashtu ka pak bimë të cilat kanë…

VIDEO – Pentagoni publikon imazhe “të një fenomeni të paidentifikuar, UFO-t tashmë realitet…!?

Pentagoni ka publikuar zyrtarisht të hënën disa video të paklasifikuara, të pilotëve të marinës, të cilat kanë qarkulluar për vite në internet, në të cilat shihen “disa fenomene të paidentifikuara…

Teoritë konspirative, kush është amerikania që akuzohet nga Kina se solli virusin korona atje…

Maatje Benassi, anëtare e flotës ushtarake detare amerikane akuzohet nga Kina se solli COVID-19. Kina po zhvillon një fushatë në youtube dhe media sociale për të sulmuar Benassin se ishte…

FOTOLAJM – Lind viçi me dy koka, nuk ndodhte në këtë vend prej pesë brezash…

Një viç me dy koka ka lindur në një fermë në SHBA. Lindja tronditi të gjithë fermerët e asaj zone, të cilët pretenduan se nuk kishin parë diçka të tillë…

“Tani kolliten më…”, stafi mjekësor: Shtatë tigra dhe luanë preken nga korona virusi…

Shtatë mace të tjera të mëdha janë prekur nga korona virusi në kopshtin zoologjik Bronx, përveç një tigri që rezultoi pozitiv në fillim të këtij muaji, njoftoi Shoqëria e Konservimit…

“Rezultat i një përpjekje për të prodhuar vaksinën kundër AIDS”, fituesi i Nobel-it: Virusi erdhi nga një laborator

Shkencëtari francez fitues i çmimit Nobel Luc Montagnier ka ndezur një polemikë të re duke pretenduar se virusi SARS-CoV-2 erdhi nga një laborator, dhe është rezultat i një përpjekje për…