Nëse doni të fluturoni drejt Italisë dhe Greqisë, duhet të plotësoni këtë dokument, TIA jep njoftimin e rëndësishëm

Aeroporti ndërkombëtar Nënë Tereza, përmes një njoftimi në facebook, ka njoftuar të gjithë udhëtarët drejt Greqisë dhe Italisë se është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

Më poshtë, gjeni dhe kriteret e tjera që duhet të plotësoni për të udhëtuar drejt Italisë dhe Greqisë:


Njoftimi i plotë i TIA-s

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë nga Tirana International Airport drejtë Italisë🇮🇹 dhe Greqisë🇬🇷, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet dhe printohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit.

📍Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.
📍Linku për formularin drejtë Italisë: https://app.euplf.eu/
📍Linku për formularin drejtë Greqisë: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/
📍🇮🇹 Gjithashtu ju rikujtojme se për të udhëtuar drejt Italisë duhet të:

– Paraqitni rezultatin testit PCR 72 orë para nisjes ose testin antigjenik të 48 orëve të fundit, kjo vlen dhe për pasagjerët që janë të vaksinuar. 📍🇬🇷 Për të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në Greqi kërkohet një nga këto kritere:

1. Test COVID, ose
2. Një dëshmi që personi e ka kaluar ose
3. çertifikata e vaksininimit

📍Ju rikujtojmë se jemi në dispozion të çdo pasagjeri për t’i shërbyer sa më mirë, e në të njëjtën kohë, mbetemi besnikë të durimit dhe bashkëpunimit.
Faleminderit për mirëkuptimin

Tirana International Airport