Nënkryetari i PD-së mbyll tubimin e opozitës, Paloka: Në fund të rrugës tonë nuk ka asgjë tjetër veç fitores…

Eshte mbyllur protesta e sotme, e cila nisi ne oren 10:00, duke zgjatur per 5 ore. “Beteja jonë nuk ka mbaruar. Jemi nisur për një rrugë që nuk ka fund tjerët veç fitores. Nuk ka asnjë forcë që të mbajë qytetarët për të mos protestuar për të drejtat e tyre. Nuk do të ketë asnjë ditë stabilitet për këtë qeveri të kr.imit deri sa të kthehet demokracia në Shqipëri.

Ju falënderoj dhe jam i bindur që me forcën tuaj do i shkojmë në fund kësaj rrugë”, tha Edi Paloka, nënkryetari i PD, duke iu drejtuar qytetarëve.