“Në fakt nuk ishte rithemelim por…”, Nard Ndoka “godet” sërish ne batutat e tij të njohura…

Ish- deputeti i Shkodres Nard Ndoka, i njohur per batutat e tij, shpesh here eshte i pranishem ne rrjetet sociale me to. Kete here, kryetari i PDK- se nuk ka kursyer batutat e tij per PD dhe procesin qe ajo kaloi s fundmi.

Me nje fjali te vetme, Ndoka ka percjell nje mesazh, i cili pervec humorit, mund te ngjalle pse jo edhe reflektim. Ai ka dhene nje percaktim per procesin e Rithemelimit ne PD, duke e konsideruar me gjuhen e IT- ve si riformatim.


”Në fakt nuk ishte rithemelim, por riformatim duke pastruar “virusin lul5”.”, shprehet Nard Ndoka ne batuten e tij te radhes ne rrjetet sociale.

Riformatimi eshte nje procedure qe kryhet per disqet e ngurta te kompjuterave, kur ato paraqesin probleme ne funksionimin e tyre. Mesa duket Ndoka e konsideron PD- ne nje kompjuter, i cili sapo kaloi nje riformatim te hard diskut.