Në dy raunde maxhoranca do presë emrat e opozitës, arrihet pakti i parë për Presidentin e ri…

Mazhoranca dhe opozita kanë rënë dakord që deri në raundin e tretë propozimet për emrin e ri të presidentit t’i sjellë opozita. balla

Taulant Balla: E zgjidhëm, ramë dakord. Deri në raundin e tretë propozimet i keni ju. Deri në raundin e tretë i keni ju, bëjeni si ta doni ju. Mos harroni, nëse doni të konsultioniu ndonjë emër na thoni se kur. Atëherë ramë dakord. Pranohet dokumenti juaj deri në raundin e tretë në raudin e katërt e përcakton Kushtetutën.


Alibeaj: E di që po flet si kryetar Kuvendi por bëje kur të bëhesh. Ok, u vendos.