“Në 30 prill i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, do të mbyllim…”, Rama: Shqipëria del e para në rajon…

Kryeministi Edi Rama thotë se me mbylljen në datën 30 prill të sporteleve të shërbimeve me dokumente, “i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, radhave, zvarritjeve për marrjen e një dokumenti shtetëror”.

Në një postim në rrjetet sociale, kreu i qeverisë ka publikuar dhe disa shifra nga Raporti i Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Sipas tij, “nga e 33-ta Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet digjitale dhe del e para në rajon”.


Postimi i kryeministit Edi Rama

🇦🇱Nga e 33-ta Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet digjitale dhe del e para në rajon😍
🔴 Në 30 prill mbyllim sportelet e shërbimeve me dokumenta dhe i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, radhave, zvarritjeve për marrjen e një dokumenti shtetëror💪