Ndryshim në Nënprefekturën e Malësisë së Madhe, Hysen Hysa emërohet nënprefekt në vend të Taze Lohja…

Ndryshim në Nënprefekturën e Malësisë së Madhe. Nga dita e sotme, në postin e nënprefektit do të jetë Hysen Hysa. Prezantimi zyrtar në detyrë si dhe urimet e rastit, janë bërë nga Prefektja e Qarkut Shkodër Majlinda Angoni. Hysen Hysa zëvendëson në detyrën e Nënprefektit të M.Madhe Taze Lohjen.

Më herët, Hysen Hysa ka mbajtur për shumë vite pozicionin e Drejtorit në Drejtoirnë Rajonale të Tatimeve të Shkodrës, prej të cilës u largua me dorëheqje.


© ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Channel