NDODH EDHE KËSHTU – Në zyrën e shefit të Rendit në Drejtorinë Vendore të policisë gjenden nëntë ar.më, qëndronin aty prej…

Ndodh edhe kështu! Nëntë ar.më pa dokumentacion janë gjetur në zyrën e shefit të rendit në Elbasan. Nuk dihet ende se ku janë kapur apo përdorur ar.mët, por mësohet se drejtuesit e Komisariatit ishin në dijeni të rastit, pasi ar.mët ishin aty prej dy vitesh dhe nuk morën masa.


Raportohet se drejtuesit e Rendit “ia pasojnë” ar.mët njëri-tjetrit. Lidhur me këtë rast SHÇBA ka nisur një hetim për zbardhjen e ngjarjes, ndërsa mësohet se ekspertiza e tyre nuk është bërë asnjëherë.

Për të afishuar reklamën apo njoftimin tuaj në ShkodraWeb Media mund të kontaktoni duke klikuar ShkodraWeb Media dhe menjëherë do të kontaktoheni nga stafi. ShkodraWeb Media ju mirëpret!