NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

NDODH EDHE KËSHTU/ U emërua një javë më parë drejtor burgu dhe dënohet vetë me 6 muaj por që konvertohet…

Vetëm pak ditë pasi u emërua si drejtues i IEVP Vlorë, Egon Velaj është dënuar me 6 muaj burg nga Gjykata e Shkallës së Parë Vlorë. Ai akuzohet për shpërdorim detyre gjatë kohës kur ka ushtruar të detyrën e drejtorit të Aluiznit në Vlorë.

Raportohet se dënimi i Velajt është konvertuar në 6 muaj shërbim prove. Vendimi për Velajn është dhënë nga trupi gjykues me prokuror Anton Pali dhe gjyqtare Atalanta Zeqiraj.


Egon Velaj kishte vetëm një javë që ishte emëruar nga Ministria e Drejtësisë në krye të burgut të Vlorës

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!