“Mungesa e Krymit ndikoi në lojë”, Plori pas fitores me Skenderbeun: Dinamon duhet ta marrim shumë seriozisht

Goli i Hakajt: “Nuk ishte rastësi goli i Hakajt, sepse kërkonim ndërhyrjen e anësorëve. Sikur u zgjua nga gjumi në pjesën e dytë skuadra, lojtarët janë profesionistë dhe duhet të arrijmë objektivin që është pjesëmarrja në kupat e Europës.”

Presioni i pikëve: “Them se i kemi mundësitë për të arritur objektivin, por nëse nuk ka entuziazëm, do të jetë e vështirë. Duhet të jemi të saktë në veprimet tona. Sidoqoftë, kemi ekuilibra në ndeshjet e fundit. Tani presioni i pikëve është shumë i madh, por them se kemi pasur stabilitet. Duhet të jemi seriozë dhe të mos u lëmë hapësira kundërshtarëve.”


Ndeshja me Dinamon: “Dinamo duhet marrë shumë seriozisht, ka lojtarë shumë të mirë, në këtë moment duhet automatikisht ta vlerësojmë ndeshjen.”