MOTI SOT/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e premte 15 qershor 2018

Sipas MateoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë, për ditën e sotme e premte 15 qershor dhe ditën e nesërme e shtune 16 qershor, paraqitet si në grafikën më poshtë:

Loading...