MOTI – Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e shtunë 15 shkurt 2020

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë, për ditën e sotme- e shtunë15 sgkurt 2020 dhe ditën e neserme- e diel 16 shkurt 2020, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndiqni më poshtë: