MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e premte 15 nëntor 2019…?!

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë, për ditën e sotme- e premte 15nntor 2019 dhe ditën e neserme- e shtunë 16 nëntor 2019, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndiqni më poshtë:

 ABCOM ║ VODAFONE