MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e hënë 15 tetor 2018…

Loading...

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e hënë 15 tetor 2018 dhe ditën e nesërme- e martë16 tetor 2018, do të paraqitet si në grafikën më poshtë:

Loading...