MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e enjte 24 tetor 2019…

Përditësimi i fundit I Last update

Sipas MeteoAlb parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e enjte 24 tetor 2019 dhe ditën e neserme- e premte 25 tetor 2019, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndiqni më poshtë:

 ABCOM ║ VODAFONE