NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

MOTI/ Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e sotme, e enjte 10 tetor 2019…

Sipas MeteoAlb, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e sotme- e enjte 10 tetor 2019 dhe ditën e neserme- e premte 11 tetor 2019, do të paraqitet si në grafikën që mund të ndiqni më poshtë:

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!