MOTI – Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e shtunë, 11 korrik 2020…a do të ketë surpriza…?!

Sipas IGJEUM, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e shtunë, 11 korrik 2020, do të paraqitet si më poshtë:

Temperaturat


Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 19 / 32°C

në vendet e ulëta: 18 / 34°C

në vendet malore: 14 / 30°C

Reshjet

Nuk priten reshje.

Era

Era pritet të fryjë e lehtë.

Zjarret

Pritet rrezik ‘i moderuar’ në të gjitha qarqet e vendit (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark). Në disa qarqe pritet rrezik ‘i lartë’ vetëm në zona të lokalizuara, konkretisht: qarku Shkodër (Jugperëndim), qarku Lezhë (Veriperëndim).

 ABCOM ║ VODAFONE