MOTI – Parashikimi i sinoptikanëve për ditën e merkurë, 1 korrik 2020…

Sipas IGJEUM, parashikimi i motit mbi vendin tonë për ditën e merkurë, 1 korrik 2020, do të paraqitet si më poshtë:


RESHJET

Nuk priten reshje në të gjitha qarqet e vendit.

TEMPERATURAT

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

Mbështet Shkodraweb Media në misionin e vet! FALEMINDERIT!

në bregdet: 20 / 33°C

në vendet e ulëta: 20 / 36°C

në vendet malore: 15 / 33°C

ERA

Era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.


REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!

Fibank Albania

Banka Credins