ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

“Mos u pasuroni në mënyrë të paligjshme”, arqipeshkvi metropolit i Shkodër- Pult Massafra letër deputetëve…

Arqipeshkvi Metropolit i Shkodër- Pult, Angelo Massafra i kërkon deputetëve të vendit një shërbim politik të bazuar në dimension paqësor e jo në korrupsion, mohim të së drejtës e pasurim të paligjshëm.

Përmes një letre të dërguar më datë 3 janar, arqipeshkvi Massafra, në kontekstin e festave por edhe të shqetësimit, ka cituar Papa Françeskun, për të arritur sadopak reflektim përbrenda Kuvendit.

“Për Papën politika është ‘nje mjet themelor per te ndertuar qytetarine dhe veprat e njeriut”, por ‘kur, nga ata qe e ushtrojne, nuk perjetohet si sherbim per shoqerinif njerezore, mund te behet “nje mjet themelor per te ndertuar qytetarine dhe veprat e njeriut’, por ‘kur, nga ata qe e ushtrojne, nuk perjetohet si sherbim per shoqerinif njerezore, mund të bëhet vend shtypjeje,mënjanimi dhe shkatërrimi’ “- citon ndër të tjera Atin e Shenjtë.

Loading...
Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.