ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

MINUTA E FUNDIT/ Zgjidhet sekretari i Këshillit Bashkiak të Shkodrës, pason Suel Hadrin e dorëhequr (emri+foto)

Denis Lezha eshte sekretari i ri i Keshillit Bashkiak te Shkodres. Emri i tij eshte propozuar nga kryetarja Brisela Kadia dhe i eshte nenshtruar votimit te fshehte te 48 keshilltareve te pranishem.

Pas numerimit te votave ne kuti, pro kane votuar 45 keshilltare ndersa 3 kunder. Denis Lezha vjen nga nje familje e njohur per lidhjet e forta me Partine Socialiste ne Shkoder. Me heret, per postin e sekretarit u perfolen edhe emra te tjere, te cilet jo zyrtarisht, mesohet se nuk kane pranuar postin e ofruar.

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.