MINUTA E FUNDIT – Zgjedhjet e 6 mars 2022 në 6 bashkitë e vendit, ja si renditen partitë në fletën e votimit në Shkodër

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve u hodh sot shorti për renditjen e partive politike dhe të koalicionit në fletën e votimit për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit në gjashtë bashki.

Renditja sipas bashkive ku do votohet në 6 mars


Zgjedhjet në Bashkinë Shkodër
PS
Koalicioni Shtepia e Lirise
PD

Zgjedhjet ne Bashkine Dibër

Koalicioni Shtepia e Lirise
PD
PS
Lëvizja e re

 Zgjedhjet në Bashkinë Durrës

Koalicioni Shtëpia e lirisë
PS
PD

Zgjedhjet në Bashkinë Vorë

Koalicioni Shtëpia e Lirisë
PS
PD

Zgjedhjet në Bashkinë Rrogozhinë

PD
PS
Koalicioni Shtëpia e Lirisë

Zgjedhjet në Bashkinë Lushnje

PS
PD
Koalicioni Shtëpia e Lirisë