MINUTA E FUNDIT/ “Vetting”- u në polici shënon “viktimën” e parë, bie nëndrejtori i SHÇBA-së…

Nuk kalon dot siten e vetingut Oltjon Shehu, nendrejtor i pergjithshem i SHÇBA, i pari i listes se zyrtareve te policise qe u verifikua. KJV ka njoftuar sot perjashtimin nga detyra te Shehut, pas verifikimit te bere lidhur me figuren e tij.


Procesi i rivlerësimit kalimtar të punonjësve të policisë, i njohur si “Vetingu në Polici” nisi të martën në Tiranë ku Oltjon Shehu, ish drejtor dhe aktualisht shef zyre, dha llogari për burimet e pasurisë së tij familjare si dhe për aftësitë e tij profesionale.