MINUTA E FUNDIT – Sali Berisha përjashtohet përgjithmonë nga Partia Demokratike, vendimi nga Kryesia e PD- së “zyrtare”

Kryesia e Partisë Demokratike ka vendosur që të përjashtojë përgjithmonë nga PD, Sali Berishën.

Bëhet e ditur se ky vendim u mor pas me shume se 8 orë disksutime në një mbledhje maratonë.


Mbledhja e cila nisi rreth orës 19:00 dhe që ka përfunduar pas orës 3 të mëngjesit ka diskutuar në lidhje me protestën e organizuar nga Sali Berisha në ambientet e selisë blu.

Kujtojmë që ky vendim i kryesisë vjen tre ditë pas protestës së dhunshme që Sali Berisha organizoi në selinë e Partisë Demokratike.