MINUTA E FUNDIT/ Refuzimi për hapjen e negociatave, kryeministri i Maqedonisë së Veriut jep dorëheqjen…

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ka dhënë dorëheqjen. “Kjo është ajo që mësohet nga burimet diplomatike evropiane në margjinën e samitit të BE-së, ku Shtetet Anëtare nuk kanë arritur një marrëveshje për të filluar negociatat e pranimit me Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë”, shkruan “ANSA”.

Copyright © ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media

ShkodraWeb Media