MINUTA E FUNDIT – Qeveria merr vendimin për universitetet, nuk do të hapen siç ishte paralajmëruar….

Drejtuesja e Komitetit Teknik, Mira Rakacolli ka njoftuar ditën e sotme se është vendosur që Universitetet do të zhvillojnë mësimin vetëm online, ndërkohë që aulat dhe konviktet do të mbahen të mbyllura.

Rrakacolli tha sot se kjo situatë do të vijojë për gjatë gjithë muajin me synim për të frenuar përhapjen e infektimeve të reja.Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT për mbështetjen!