MINUTA E FUNDIT – Presidenti Meta njofton konferencë për mediat, çfarë pritet të deklarojë kreu i shtetit

Në kulmin e tensioneve politike, kryesisht të lidhura me Partinë Demokratike, Presidenti i Republikës Ilir Meta ka njoftuar mediat se do të zhvillojë një konferencë.

Konferenca e Kreut të Shtetit do të zhvillohet në orën 12:30 dhe është e para për këtë vit.