MINUTA E FUNDIT – Pas Veliajt e Gjonit, infektohen me Covid-19 edhe dy deputetë të tjerë në Kuvend…

Pandemia e korona virusit infekton politikën shqiptare. Pas kryebashkiakut Erion Veliaj dhe deputetit Ralf Gjoni, kanë rezultuar pozitivë edhe dy deputetë të tjerë.


Mësohet se janë infektuar me virusin e rrezikshëm deputetët Eljo Hysko dhe Enver Roshi.

Deputetët Enver Roshi (majtas) dhe Eljo Hysko (djathtas)

REKLAMAT NË KËTË FAQE, JANË I VETMI BURIM PËR TË GARANTUAR PAVARËSINË, PAANËSINË DHE PROFESIONALIZMIN E KËSAJ MEDIA. NËSE KENI MIRËSINË NË KËTO REKLAMA, JU NA JEPNI NJË MBËSHTETJE TË ÇMUAR! FALEMINDERIT!