MINUTA E FUNDIT – Miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor, PS-ja gjen votat nga “opozita e re”…

Miratohen ndryshimet në Kodin Zgjedhor, ku janë numëruar 97 vota pro, bashkë me votën e kryeministrit.


Për miratimin e këtyre ndryshimeve duheshin 84 vota, por duket se ata janë tejkaluar.

Procesi i votimi është kryer me fletë, proces i nisur që në fillim të seancës dhe bijon ende ku deputetë hedhin votën e tyre në kutitë e votimit.

Votimi bëhet me fletë pasi deputetët janë të shpërndarë në sallën e Kuvendit për shkak të pandemisë dhe nuk i kanë karta e tyre të votimit elektronik.

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing