MINUTA E FUNDIT/ Mbërrin në gjykatë polici i video- skandalit të Malësisë së Madhe, ja çfarë do të kërkojnë palët në gjykim… (video)

Mberrin ne gjykaten e shkalles se pare ne Shkoder polici i arrestuar Berhan Bajrakurtaj. Gjyqtare e çeshtjes eshte Irida Kacerja, prokuror Vatë Staka dhe avokat mbrojtes Xhelal Kraja. Gjyqi do te zhvillohet me dyer te mbyllura, ndersa Prokuroria do te kerkoje burg me afat 30 dite per paraqitjen e provave.

Avokati do kerkoje ndalim te paligjshem dhe lirimin per shkak se s’ka veper penale. /Panorama/