MINUTA E FUNDIT – Gramoz Ruçi përjashton nga punimet e Kuvendit deputetin e “Opozitës së re”….

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ka përjashtuar nga punimet e Kuvendit, deputetin e opozitës së re Adriatik Alimadhi.


Alimadhi: Pse e bëni këtë qëllimisht ndaj meje

Ruçi: Po pengoni deputetin të flasë

Alimadhi: Po jo mo nuk po e pengoj

Ruçi: Të lutem. Nuk të ka përmendur emrin asnjëherë

Mbështet ShkodraWeb Media

Alimadhi: Bravo, bravo…nuk paskam gabuar që kam thënë tipik komunist i ndyrë që je, të privon të drejtën e fjalës dhe lirisë

Ruci: Për herë të dytë po të tërheq vëmendjen

Alimadhi: A do me dal fare nga parlamenti, se prandaj sillesh kështu ti

Ruçi: Ulu se po pengon

Alimadhi: PO jo mo zotëri se kam të drejtën e  fjalës

Ruçi: Po të tërheq vëmendjen për herë të tretë

Alimadhi: E çfarë pastaj?

Ruçi: Do dalësh jashtë

Alimadhi: A u kënaqe?! Më jep të drejtën e fjalës

Ruçi: Përjashtohesh nga seanca

Alimadhi: Bravo

Ruçi: Nëse do insistosh që nuk do dalësh jashtë do kërkoj të përjashtohesh 10 ditë.

ShkodraWeb Channel