MINUTA E FUNDIT – Gjykata e Apelit nuk i jep lirinë, një “i fortë” do të vazhdojë të jetë pas hekurave…

Gjykata e Apelit kundër Korrupsionit dhe Kr.imit të Organizuar rrëzoi kërkesën e Emiliano Shullazit dhe të pandehurve të tjerë për shuarje të masës së sigurisë. Vendimi u dha nga treshja gjykuese që ka çështjen edhe në themel, ndërsa mbrojtja e mbështeste kërkesën në faktin se Gjykata e re duhet të kishte dhënë një masë të re për të pandehurit të cilët vazhdojnë në burg me masën e një gjykate tashmë të shkrirë.