NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

MINUTA E FUNDIT/ Facebook, Instagram dhe Whatsapp jashtë funksionit, preken përdorues edhe në Shqipëri…

Facebook, Instagram dhe Whatsapp probleme në të gjithë botën. Media ndërkombëtare shkruan sot se shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp.


Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri, pasi qasja në “Facebbok” është bërë e pamundur për shumë përdorues, ashtu si edhe dërgimi i mesazheve apo veprime të tjera. Ndërkohë nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma. Mijëra përdorues kanë reaguar në Twitter duke shfaqur problemin.